Introduksjon

Se for deg:
Det er sol, frisk bris og perfekt turvær!
Dere avtalte sist at om det ble fint vær skulle dere pakke sekken og gå til det fine utkikkspunktet.
Sitteunderlag, solbriller og lunsj er med.
Dere setter av sted.
Praten går lett, og det er mye spennende å se langs stien.
Endelig kommer dere fram til utkikkspunktet, og tar plass på en av benkene.
Dere tar fram termos og matpakke, og gleder dere til lunsj i det fri.
Den tørre skiven med brunost har fått hard medfart i sekken, men smaker likevel helt nydelig!
Varm kaffe i koppen, godt selskap og frisk luft – dere kunne ikke hatt det bedre!

Den samme matpakka som ville vært trist og kjedelig på kontoret smaker helt fantastisk når den tas med på tur og nytes i naturen!

Dette kan mange kanskje kjenne seg igjen i – og det illustrerer viktigheten av alt som skjer rundt et måltid, og innvirkningen dette har på smak og appetitt. Mat smaker faktisk bedre i godt selskap.